Een hotel is meer dan een plek om te overnachten. Om je gasten van een onbezorgd verblijf te laten genieten wil je hen steeds een stap voor zijn.

Met Group-f kies je voor:

  • Een focus op gastvrijheid en beleving
  • Een totaalpakket op maat
  • Kostenefficiënte en flexibele aanpak
  • Gemotiveerde en grondig opgeleide medewerkers
  • Open en eerlijke communicatie
Hero Consumables

Gasten die niets tekort komen

Consumables

Een welkomstgeschenk op bed, een volle minibar, voldoende doucheproducten… Het zijn de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken in de beleving van je gasten. Onze gedreven medewerkers zorgen met een glimlach voor het aanvullen van consumables.

Met Group-f kies je voor resultaat, maar ook voor een heldere en open communicatie. Wij zorgen niet alleen voor je gasten, maar willen ook jouw zorgen ontnemen. Zodat jij kan focussen op je core business

Deze klanten gingen je voor

Nog niet helemaal zeker of onze dienstverlening iets is voor jouw hotel? Ontdek welke andere hotels genieten van onze stipte en flexibele aanpak.

Een flexibele en persoonlijke dienstverlening

Consumables

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij jouw noden en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele instelling kiezen we steeds voor de meest kostenefficiënte oplossing die aansluit bij jouw situatie. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds aanvullen met extra serviceszoals stewarding, groenonderhoud, glaswas...

Andere diensten

Hotelschoonmaak

Wij zorgen voor kraaknette kamers en algemene ruimtes zoals de receptie en traphallen. Zo zullen je gasten zich gegarandeerd thuis voelen.

Verversen van linnen

Verse linnen en perfect opgemaakte bedden dragen bij tot de ultieme hotelbeleving en zorgt voor tevreden gasten.

Duurzaamheid & ecologie

Bij Group-f kiezen we bewust voor duurzame oplossingen, ecologische kuisproducten en leggen we een focus op onze mensen.