Nog niet helemaal zeker of onze dienstverlening iets is voor jouw hotel? Ontdek welke hotel(keten)s we tot onze tevreden klanten mogen rekenen.

Met Group-f kiezen zij voor:

  • Een focus op gastvrijheid en beleving
  • Een totaalpakket op maat
  • Kostenefficiënte en flexibele aanpak
  • Gemotiveerde en grondig opgeleide medewerkers
  • Open en eerlijke communicatie
Hero Referenties

Louvre Hotels Group

Referenties

De Louvre Hotels Group omvat verschillende hotelketens zoals Campanile Hotels, Kyriad (Prestige) Hotels en Tulip Inn en is daardoor een grote speler in de internationale hotelwereld. Onze gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de Belgische hotels van deze groep er steeds piekfijn uitzien.

Van Der Valk

Referenties

De van oorsprong Nederlandse Van Der Valk hotels staan al jaar en dag bekend om hun prijs-kwaliteit en gastvrijheid. Dat zorgt voor een ideale match met de waarden van Group-f. We zorgen voor een gastvrij welkom met de schoonmaak en het onderhoud van de verschillende gastenkamers.

The Lodge-Group

Referenties

The Lodge-Group is een groep van hotels en restaurants waarin je kan dineren, vergaderen en overnachten in historische gebouwen in en rond Leuven en Brussel. Ook bij de schoonmaak van deze gebouwen is het dus belangrijk om aandacht te hebben voor de historiek en de beleving van de gasten.

Hotel Metropole

Referenties

Hotel Metropole is een gerenommeerd 5-sterrenhotel in Brussel en is alom bekend voor de prachtige luxueuze lobby. Group-f is verantwoordelijk om deze lobby nog net wat mooier te doen blinken en neemt deze lobby, de receptie, de bar en het restaurant en de verschillende vergaderzalen regelmatig onder handen.

Crowne Plaza

Referenties

De Crowne Plaza hotels zijn gelegen op strategische plaatsen zoals Brussels Airport en focussen op zakentoerisme. Zakentoeristen hebben vaak drukke dagen achter de boeg vooraleer ze de rust van hun hotelkamer opzoeken. Group-f doet er alles aan om hen toch dat thuisgevoel te geven.

Hotel Franq

Referenties

In het hart van het Antwerpse stadscentrum vind je Hotel Franq. Group-f neemt alle schoonmaakzorgen uit handen zodat de kamers en algemene ruimtes steeds brandschoon zijn en gasten zich gegarandeerd thuis voelen.

Ook interesse in onze hotel services?

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij jouw noden en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele instelling kiezen we steeds voor de meest kostenefficiënte oplossing die aansluit bij jouw situatie. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds aanvullen met extra services.