Over Group-f

Group-f biedt een totaalservice voor al je poets- en onderhoudswerk, zowel professionele schoonmaak, poetshulp via dienstencheques, hotelschoonmaak als verhuur van hoogwerkers. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jij tijd krijgt voor wat echt telt.

Cutout Hero Over Group-f

Een totaalpakket op maat

Over Group-f

Schoonmaak en onderhoud kost veel tijd en energie. Group-f wil jou ontzorgen zodat jij kan focussen op wat echt telt. Zowel voor bedrijven, particulieren als hotels bieden wij een totaalservice voor al jouw poets- en onderhoudswerk.

Of je nu nood hebt aan een hoogwerker of kuisploeg om je bedrijf kraaknet te houden of een strijkatelier om eindelijk die berg was de baas te kunnen, wij nemen deze zorgen uit jouw handen.

Group-f is in 2004 gestart als familiebedrijf en deze familiale geest zit nog steeds verankerd in onze dagelijkse werking. No-nonsense, enthousiast en resultaatgericht zijn onze sleutelwoorden.

Duurzaamheid voorop

Over Group-f

Bij Group-f richten we onze volledige aandacht op onze mensen, de maatschappij en het milieu. Daarom kiezen we exclusief voor ecologische kuisproducten en middelen. Tevreden klanten starten bij gemotiveerde medewerkers, kwalitatieve producten en een feilloze dienstverlening.

Onze medewerkers staan steeds voorop. We hebben aandacht voor hun talenten en geven hen verschillende mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. Het zijn onze mensen die de unieke Group-f spirit uitdragen. Wij willen hen zoveel ondersteunen zodat ze elke dag met glimlach komen werken.

We werken daarnaast voor ons poetswerk met de biologisch afbreekbare Probio producten. Goed voor het milieu en veilig voor onze medewerkers. Voor onze ramenwas werken we met osmosewater waarbij regenwater volledig gefilterd en hergebruikt wordt.

Werken bij Group-f

Wil jij deel uitmaken van ons team van gedreven medewerkers?